LUXURY


RACE


RECREATIONAL


RECREATIONAL LITE


FREESTYLE


A Yamaha izgatottan mutatja be a 2024-es WaveRunner termékcsaládot, amely minden eddiginél nagyobb teljesítményt, színeket és választékot kínál.

A Yamaha WaveRunnerek továbbra is vezető szerepet töltenek be a nagy lökettérfogatú vízi járművek terén, az iparágban elsőként a Yamaha megalkotta 1,9 literes szívómotorját, amely gyorsabb és egyenletesebb gyorsulást, valamint magasabb csúcssebességet biztosít az FX, GP és VX modellekben.

Bármi legyen is az Ön stílusa, kedvenc színe és jetezési preferenciái, a 2024-es WaveRunner termékcsaládból számos WaveRunner modell közül választhat, amelyek mindent lefednek, gondolunk itt a versenyzésre, vontatásra, horgászatra, túrázásra, izgalmak keresésére, stb.

Tapasztalja meg a végtelen nyarat 2024-ben egy Yamaha WaveRunnerrel!

 

Új 1.9 literes szívó HO motor

 

Egy új, 1898 köbcentis, (1,9 literes), négyütemű, négyhengeres, 16 szelepes nagy teljesítményű tengeri motor váltja fel a Yamaha 1,8 literes korábbi nagy teljesítményű motorját, amely eddig az FX Cruiser HO, FX HO, GP1800R HO és VX Cruiser HO modelleket hajtotta.

Az új, erősebb motor dinamikusabb, egyenletesebb gyorsulást és magasabb csúcssebességet biztosít. Ezt a magasabb nyomatékot a motor megnövekedett lökettérfogatával, optimalizált szívó- és kipufogópályáival, valamint 10 százalékkal nagyobb fojtószelepházával éri el.

Ez az új motor az FX HO és VX HO modellek új “top loader” vízbelépőjével párosulva érezhetően jobb gyorsulást eredményez.