SZERVIZ ÉS TUNING

Nemzetközi szinten is elismert, tapasztalt szerelõcsapatunk minden típusú gép szervizelését, javítását vállalja márkától és évjárattól függetlenül, legyen az Sea Doo, Yamaha, Kawasaki, vagy Benelli, állós vagy ülõs jet ski. Akár kétütemû karburátoros gépekrõl, akár a legmodernebb négyütemû feltöltõs, befecskendezõs jetekrõl legyen szó, tudásunk legjavát nyújtjuk. 1997 óta hatalmas tapasztalatot szereztünk a vízi jármûvek javításában, szervizelésében. Mindent megjavítunk, bármilyen alkatrészt beszerzünk, ha szükséges akár legyártjuk/gyártatjuk. Büszkék vagyunk rá, hogy a Magyar Jet-ski Szövetség, hazánk hivatalos vizisport szövetsége is minket választott a Race Marshall (versenybíró) és pályaépítõ gépek szervizelésére.

A világ legjobbjai közt számon tartott Kasza Racing-en belül versenyzõ pilótáinknál nincs jobb ajánlólevél, ha tuningolni, erõsíteni, könnyíteni, vagy kezelhetõbbé kell tenni egy jet skít. Versenygépeink számos nemzeti bajnokságban helyt állnak a világ minden pontján (USA, Thaiföld, Dubai, Szaúd-Arábia, Oroszország, Lengyelország, Spanyolország, Bulgária, Malaysia, Lettország, Olaszország, Szlovénia, stb.) A saját karbon formáinkból készült szénszálas testeket világszerte kedvelik a legkomolyabb versenycsapatok is. Chiptuningban is élen járunk, a legjobb Motec programokat mi fejlesztettük ki Sea Doo és Yamaha jetekre, valamint instrukcióink alapján készíti versenygépeit szoros együttmûködésben velünk a Benelli gyár.

Hazánk legnagyobb jet ski szervizében várunk mindenkit Magyarország motoros vizisport centrumában, Dunaharasztiban az M0 autópálya közvetlen szomszédságában.

.