KASZA TEAM

Kasza György igyekezett a legjobb és legfogékonyabb kreatív szerelõcsapatot összehozni a Kasza Racing #5-ban. Gyuri eredményei mellett egy igazi mérföldkõként a csapat Cseke Zsolt pilóta által 2019-ben kezdte meg a világbajnoki címek gyûjtését. (IJSBA World Final 2019 Lake Havasu, Arizona. Két kategóriában elsõ hely!) A hosszú évek alatt kialakított technikai háttér és infrastruktúra napjainkra Európa legnagyobb jet ski szerelõ és tesztelõ bázisává lépett elõ...

Mi vagyunk a KASZA TEAM

Versenyzőink

Kasza György

Tulajdonos, versenyző

2008-ban kezdtem a jet ski versenyzést a Magyar Nemzeti Jet ski Bajnokságban. Hosszú évek alatt rengeteg akadályt, buktatót és kudarcot kellett leküzdenem, hogy napjainkra a világ legjobb jet ski versenyzõi közt emlegessenek. Lételemem a harc a vízen, tíz világbajnoki és huszonkilenc magyar bajnoki címem sokszor ember feletti erõfeszítéseket kívánt. Legendásnak mondott 2016-os Világbajnoki futamom igazolja ezt talán a legjobban: https://www.youtube.com/watch?v=8oLfMNL5Mc8&t=673s A több mint tíz év versenyzés lépésrõl lépésre hozta a mérföldköveket. Megalapítottam a Kasza Racing #5 versenycsapatot, szerelõket gyûjtöttem magam köré, kialakítottam a technikai hátteret, Dunaharasztiban közvetlenül a jet ski tó partján. Versenyzésembõl adódóan kitûnõ a kapcsolatom a jet ski gyárakkal és tuning alkatrész gyártókkal. Szervizünk 2018-tól már nem kizárólag versenyzõk, hanem gyakorlatilag bármely jet ski tulajdonos elõtt nyitva áll, így megosztva és hasznosítva csapatom rutinját, szaktudását.

Vásári Ildi

Versenyző

Feltöltés alatt.

Heller Krisztián

Tesztpilóta

Heller Krisztián vagyok a csapat tesztpilotája. 2000-ben ismerkedtem meg a jetkízéssel hobby szinten, 2004-ben indultam először jet ski versenyen, 2008-ban sikerült magyar bajnoki címet szereznem. 2017-ben csatlakoztam a Kasza Racinghez, ahol széria és verseny jet skík tesztelése, beállítása a legfőbb feladatom. Nagyon fontos a szervizelésre érkezõ jet skík hibafeltárása illetve a megjavított gépek végső tesztelése. Munkám során számos alkalommal előfurdul, hogy olyan hibákat találok, melyekkel megelőzhetőek a motor károk, a költséges javítások és persze a balesetek. Munkám legélvezetesebb része a prototípus karbon jet skík versenyekre való felkészítése. A gépek teljesítménye elérheti a 600 lóerõt, mely kis a kis súllyal párosulva hihetetlen vezetési élményt nyújt! Ezek a versenygépek a világ leggyorsbb vízi gépei, a legrangosabb jetskiversenyeken is megállják a helyüket, amit számos Világ- és Europabajnoki cím és helyezés is bizonyít. Csapatunk vezetőjének köszönhetően a tesztelés mellett alkalmam nyílt néhány rangos versenyen is elindulni.

Magyarországon, egyedülálló munkámból kifolyólag én jet skízek a legtöbbet, így hatalmas rutinom alakult ki a hibák 'vadászatában'. Ez páratlan és nélkülözhetetlen segítség a szervízcsapat munkájában. Eredményeim: 2017 VB szlalom 4 hely, 2018 EB harmadik hely, 2019 EB futam győzelem.

Cseke Zsolt

Versenyző

Feltöltés alatt.

Fröchlich Kata

Versenyző

Feltöltés alatt.

Hársfalvi Gergely

Versenyző

Feltöltés alatt.

Kéri Attila

Versenyző

Feltöltés alatt.

Komonyi Lajos

Versenyző

Feltöltés alatt.